0 produse
0 rezultate

Ulei de in Ambera

60.00 MDL

Ulei, 100% natural, obținut prin presare la rece, fără conservanți sau alte substanțe chimice. Conține, acizi grași omega-3 și omega-6, care sunt benefici pentru sănătate. Nu se recomandă tratarea termică!

Mai multă informație

Descriere

Utilizare:
- în alimentație, poate înlocui cu ușurință oricare alt tip de ulei folosit în salate sau sosuri.
- în cosmetologie poate fi aplicat pe piele pentru a o hidrata, ajută la prevenirea ridurilor și face ca părul devină mai strălucitor. Este deosebit de benefic pentru ameliorarea problemelor cronice ale pielii.
Proprietăți terapeutice: tratează constipația și diareea, ajută la prevenirea cancerului, îmbunătățește sănătatea inimii.

Detalii

Brand
Volum

250 ml

Recenzii client

Nu sunt recenzii

Scrie o recenzie

S-ar putea să-ți placă

shipping
Livrare internațională
returns
Oferte speciale
checkout
Plată securizată