0 produse
0 rezultate

Ulei de nucă Ambera

80.00 MDL

Ulei presat la rece, 100% natural, obținut fără utilizarea substanțelor chimice sau a temperaturilor înalte, doar prin procedee mecanice. Râncezește forte ușor, de aceea trebuie păstrat la frig și întuneric. Nu se recomandă tratarea termică!

Mai multă informație

Descriere

Utilizare:
- în alimentație poate fi adăugat în supe-cremă, salate, aperitive, bruschete, deserturi, paste, are un gust plăcut de nuci proaspete și ajută la accentuarea gustului.
- în cosmetologie, este un produs excelent pentru buze, protejându-le de îngheț și vânt în perioadele reci ale anului, are proprietăți extrem de benefice pentru piele, păr sau unghii.
Alte proprietăți terapeutice: antioxidant, anticancerigen, antiinflamator, favorizează scăderea colesterolului.

Detalii

Brand
Volum

250 ml

Recenzii client

Nu sunt recenzii

Scrie o recenzie

S-ar putea să-ți placă

shipping
Livrare internațională
returns
Oferte speciale
checkout
Plată securizată