0 produse
0 rezultate

Ulei de susan Ambera

100.00 MDL

Ulei din semințe de susan, presat la rece cu un gust si miros foarte plăcut, caracteristic și o culoare galben-aurie.

Mai multă informație

Descriere

Utilizare:
- în alimentație este folosit la prepararea salatelor și a sosurilor. Este folosit frecvent în bucătăria orientală, în bucatele din carne de pasăre și în fructele de mare.
- în cosmetologie se utilizează pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii, oferă protecție împotriva razelor ultraviolete.
Proprietăți terapeutice: remediu natural pentru problemele pielii, dinților și oaselor, are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii, ajută la prevenirea cancerului.

Detalii

Brand
Volum

250 ml

Recenzii client

Nu sunt recenzii

Scrie o recenzie

S-ar putea să-ți placă

shipping
Livrare internațională
returns
Oferte speciale
checkout
Plată securizată